ارسال سفارشات از ۱۴ تا ۱۷ اسفند انجام نمی‌شود  از ۱۸ اسفند، ارسال‌ها طبق روال انجام خواهد شد

روزها
ساعت‌
دقیقه
ثانیه

فهرست مطالب

انواع رنگ کامپوزیت دندان

انواع رنگ کامپوزیت دندان

کاتالوگ رنگ کامپوزیت

کامپوزیت‌ها دارای سایه رنگ‌های مختلفی هستند. این تنوع به منظور کمک برای انتخاب بهترین و طبیعی‌ترین رنگ کامپوزیت، متناسب با دندان‌های طبیعی شما می‌باشد.

کامپوزیت دارای 4 طیف سایه بوده که شامل:

  • سایه A (طیف قهوه‌ای)
  • سایه B (طیف زرد)
  • سایه C (طیف خاکستری)
  • سایه D (طیف قرمز)

هر گروه از این سایه‌ها، دارای درجه بندی روشنایی هستند که شماره 1 روشن‌ترین و شماره 4 تیره‌ترین آن می‌باشد.

پرطرفدارترین رنگ کامپوزیت دندان

  • A1
  • A2
  • A3
  • A3.5
  • A4
  • B1
  • B2
  • B3
  • C3
  • CV
  • CVD
  • BW
  • XBW

رنگبندی کامپوزیت دندان

روش انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان

به منظور انتخاب مناسب‌ترین رنگ کامپوزیت، نکاتی وجود دارد که اکنون به بررسی تمامی آنها می‌پردازیم:

رنگ پوست و مو

مهم‌ترین فاکتور برای انتخاب رنگ کامپوزیت، تناسب آن با رنگ پوست شما می‌باشد. هرچه رنگ پوست شما تیره‌تر باشد؛ بهتر است سایه کامپوزیت هم به سمت تیره‌ برود تا کنتراست و تضاد وجود نداشته باشد. معمولا سایه A2 و A3 برای پوست تیره مناسب است.

هرچقدر پوست روشن‌تر باشد؛ سایه کامپوزیت روشن‌تر نیز طبیعی‌تر است. معمولا سایه A1 و A2 برای افرادی که پوست روشن و موی تیره‌ای دارند؛ مناسب می‌باشد.

سایه A3 نرمال و طبیعی بوده و تقریبا 70% افراد از این تناژ استفاده می‌کنند.

سایه B1 از A3 روشن‌تر بوده و در واقع روشن‌ترین سایه طبیعی می‌باشد که بسیار مرسوم بین سلبریتی‌ها شده است.

رنگ چشم

منظور از رنگ چشم همان درجه سفیدی چشم افراد بوده. به طوریکه اگر رنگ کامپوزیت از سفیدی چشم روشن‌تر باشد، غیر طبیعی به نظر می‌رسد.

رنگ دندان مجاور

رنگ کامپوزیت دندان

اگر قصد کامپوزیت کردن اکثر دندان‌هایتان را دارید این مورد برای شما صدق نمی‌کند. اما اگر کامپوزیت در کنار دندان طبیعی شما دیده می‌شود باید به تناسب رنگ آنها دقت کنید. چرا که دو رنگی ظاهر نامطلوبی در طرح لبخند شما ایجاد می‌کند.

این مطلب را نیز شاید بپسندید: مزایای باندینگ دندان

آرایش نکردن

در رابطه با خانم‌ها، آرایش ممکن است با تغییر رنگ پوست و لب، منجر به انتخابی اشتباه شود. همچنین توصیه می‌شود از پوشیدن لباس‌های رنگی نیز خودداری کنید.

شغل و حرفه

بی شک موقعیت اجتماعی نیز در معمول و عادی یا غیر طبیعی جلوه کردن دندان شما تاثیرگذار خواهد بود.

برای مثال، بازیگران از کامپوزیت‌های بسیار روشن و سفید استفاده می‌کنند. چرا که در سینما و تلویزیون جذاب دیده می‌شود ولی در واقعیت اصلا طبیعی نیست.

بعضی افراد نیز تحت تاثیر لبخند هالیوودی به دنبال رنگ کامپوزیت سفید یخچالی هستند. در حالی که توصیه دندانپزشکان، انتخاب رنگی طبیعی به جای رنگ کامپوزیت هالیوودی می‌باشد.

و اما نکته‌ای که نباید فراموش کرد: زیبایی کامپوزیت تنها در سفیدی آن نیست بلکه طبیعی بودن و هماهنگی آن با سایر اجزا بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

عکس اینفوگرافیک راهنمای انتخاب رنگ کامپوزیت دندان

 سایر موارد:

  • فرم لب
  • فرم فک صورت
  • کوتاه و بلندی دندان‌ها
  • میزان دیده شدن دندان هنگام لبخند و صحبت
  • به منظور روشن کردن مطب دندانپزشکی، باید از نور مناسب با استفاده از شاخص بازتولید رنگ حدود ۹۰ و دمای متوسط ۵۵۰۰K استفاده کرد. مهم است که رنگ کامپوزیت را تحت نور منابع دیگری قرار داد تا بیماران بتوانند مقدار شفافیت و روشنایی رنگ را در مقایسه با سایر منابع نوری که ممکن است بیماران با آنها در تماس باشند، ارزیابی کنند.
  • برای بیماران، استفاده از دیوارها و پیشبندهای با رنگ خنثی و روشن مناسب است. همچنین، توصیه می شود که بیماران از آرایش سنگین برای روز استفاده نکنند، تا احتمال اشتباه در ادراک رنگ کامپوزیت خود را کم کنند.
  • برای استفاده از راهنماهای رنگ کامپوزیت دندان، ابتدا از یک سایه استفاده کنید و سپس برای جلوگیری از سردرگمی و خستگی در درک ناظر، به چشم خود استراحت دهید. بهتر است هر بار فقط یک سایه را انتخاب کرده و بر روی آن تمرکز کنید. این روش به شما کمک می‌کند تا بهتر و کامل‌تر از رنگ‌ها و تناسب آن‌ها با دندان‌های بیمار مطلع شوید و نتیجه‌ی درمان بهتری داشته باشید. همچنین حتما از اختلافات رنگی بین دندان‌های مراجعه کننده مطلع شوید تا بهترین رنگ کامپوزیت را برای هر دندان انتخاب کنید. این روش باعث می‌شود که نتیجه نهایی ترکیب مناسب و زیبایی را داشته باشد.
  • زمانی که دندانپزشک قرار است راهنمای رنگ را در نزدیکی دندان بیمار قرار دهد یا کامپوزیت را روی سطح دندان اعمال کند، باید ابتدا یک عکس از آن بگیرد و سپس آن را به صورت دیجیتالی به یک عکس سیاه و سفید تبدیل کند. این کار باعث حذف مختصات رنگ شده و فقط مقدار و درخشندگی رنگ باقی می‌ماند. این روش باعث می‌شود انتخاب رنگ مناسب آسان‌تر و دقیق‌تر باشد.
  • لطفاً قبل از انجام هیدروژناسیون، آزمایش رنگ دندان را انجام دهید، زیرا این روش ممکن است باعث سفید شدن بیش از حد دندان‌ها شود.
  • لطفا به یاد داشته باشید که پس از هر بار استفاده از راهنمای رنگ، آن را به درستی ضدعفونی کنید تا اطمینان حاصل شود که تمیز و ایمن است.

طبیعی‌ترین رنگ کامپوزیت دندان

طبیعی‌ترین رنگ کامپوزیت دندان

رنگ کامپوزیت A2 و A3 برای ظاهری نرمال و طبیعی مناسب هستند. اگر چه انتخاب برای هر فرد به عوامل ظاهری، سلیقه شخصی و نظر دندانپزشک متخصص او بستگی دارد.

سفیدترین رنگ کامپوزیت دندان

رنگ سفیدترین کامپوزیت دندان برای طراحی لبخند هالیوودی با سایه بلیچ می‌باشد. بین انواع رنگ‌های مختلف کامپوزیت دندان، رنگ‌های A1، A2 و B2 به عنوان سفیدترین رنگ‌ها شناخته می‌شوند. برای داشتن دندان‌های سفید و درخشان، بهتر است یکی از این سه رنگ را برای کامپوزیت انتخاب کنید. با این حال، بهتر است قبل از انتخاب رنگ، با دندانپزشک خود مشورت نمایید تا رنگ مناسبی انتخاب شود که بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان بیاورد.

رنگ کامپوزیت سفید یخچالی

حتما به این نکته توجه کنید که رنگ کامپوزیت سفید یخچالی، کاملا از رنگ دندان‌های طبیعی خارج بوده و ممکن است برای هر کسی مناسب نباشد. بنابراین توصیه ما به شما مشورت با متخصص دندان پزشک و همچنین در نظر گرفتن رنگ پوست، رنگ لب، رنگ سایر دندان‌ها، فضا و فرم دهان می‌باشد.

ارتباط برند کامپوزیت با دوام درخشندگی و رنگ آن

ارتباط میان برند و مارک کامپوزیت و ماندگاری سفیدی و رنگ آن، غیر قابل انکار است. برندهای مختلف کامپوزیت از فرمول‌بندی‌ها، مواد و فرآیندهای تولید متفاوتی استفاده می‌کنند که می‌تواند بر عملکرد طولانی‌مدت ترمیم، از جمله درخشندگی و ثبات رنگ آن تأثیر بگذارد. دیبا درمان کاویان، شرکت دانش بنیان در زمینه مواد دندانپزشکی بوده که تنها نماینده رسمی شرکت ترنت دنت انگلستان می‌باشد. تمام تلاش ما بر حفظ و ارتقا کیفیت و استانداردهای جهانی در تولید می‌باشد. برای خرید کامپوزیت می‌توانید از فروشگاه و یا سایت دیبا درمان کاویان اقدام نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

پست‌های اخیر

روش باندینگ دندان

باندینگ دندان چیست؟ باندینگ دندان در واقع چسب ماده‌ای رزینی و مطابق رنگ دندان می‌باشد. که توسط نور UV سفت شده و ماده را (کامپوزیت) به دندان پیوند می‌دهد. بنابراین به روش باندینگ دندان، چسب کامپوزیت نیز می‌گویند. در دسته درمان‌های زیبایی قرار داشته و متاسفانه اغلب تحت پوشش بیمه

ادامه مطلب »

انواع کامپوزیت دندان

انواع کامپوزیت دندان چیست؟ کامپوزیت دندان، این ماده شگفت‌انگیز دندانپزشکی، نه تنها لبخندی زیبا به شما هدیه می‌دهد، بلکه کاربردهای متنوعی در ترمیم و پر کردن دندان، باندینگ و اصلاحات زیبایی دارد. در این مطلب، به بررسی جامع و کاربردی انواع کامپوزیت دندان می‌پردازیم، از انواع و کاربردها گرفته تا

ادامه مطلب »

انواع آمالگام

آمالگام دندان ماده‌ای است که به طور گسترده در دندانپزشکی ترمیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در درجه اول برای پر کردن حفره‌های ناشی از پوسیدگی دندان استفاده می‌شود. آمالگام دندانی که از مخلوطی از فلزات تشکیل شده است. معمولاً شامل جیوه (حدود 50٪)، نقره، قلع، مس و سایر فلزات

ادامه مطلب »

عوارض اسید اچ

شرایط کار با اسید اچ چگونه است؟ کار با اسیدهای اچینگ دندانپزشکی، که در درجه اول برای آماده سازی سطوح دندان به هدف باندینگ دندانپزشکی استفاده می‎شود، نیازمند رعایت پروتکل‎های ایمنی خاص برای محافظت از متخصصان دندانپزشکی و بیماران است. در این مقاله برخی از مهم‎ترین شرایط و الزامات کار

ادامه مطلب »